dilluns, 9 de novembre del 2009

Algunes novetats de Planeta de Agostini Comics


De les novetats de Planeta de Agostini Comics d'aquest mes de novembre m'agradaria destacar-ne especialment tres:

Celebrar en primer lloc la publicació de la novel·la gràfica guanyadora del Primer Premi Internacional de Còmic Planeta de Agostini, obra dels autors argentins Diego Agrimbau i Gabriel Ippóliti, un guió delirant que ens transporta a un futur proper on la Terra ja és un lloc tan brut i insalubre que la gent fuig com pot cap a Europa, una de les llunes de Jupiter, que finalment s’ha pogut habilitar per a la vida humana. Però, és clar, sempre hi ha algun romàntic que es vol quedar aquí, tal és el cas del protagonista: Quique Tetamandi. 80 pàgines magistralment recreades per Ippóliti en una estètica ciberpunk que evoca les millors creacions dels grans genis francesos del col·lectiu dels Humanoides Associats, es diu Planeta Extra i la trobareu per 13'95 euros. Al final d'aquests comentaris us deixo una petita mostra del còmic.
La segona novetat és Apokalipstik. Aquest és el títol de la segona entrega d'"Els Invisibles" la fascinant història de l’escocès Grant Morrison que al seu dia va ser la principal font d’inspiració de la pel·lícula Matrix. En aquesta entrega coneixem un nou membre dels Invisibles, Jim Crow, que és un mestre vudú del trip hop, i ens veiem submergits a una màgica i hiperhistèrica trama protagonitzada per drag queens brasilers. Format americà, 220 pàgines a color al preu de 16'95 euros.
I pel mateix preu trobareu també el primer volum de Garfield, les històries completes de l’entremaliat gat creat per Jim Davis. Són uns llibres en tapa dura, a una tinta i de 320 pàgines. Aquest primer volum recull les aventures de Garfield publicades entre 1978 i 1980.
Related Posts with Thumbnails