divendres, 29 de gener del 2010

6 de febrer: Ter-Cat, edició XIII, a Girona




















Dissabte 6 de febrer té lloc la tretzena edició de les Ter-Cat, les tertúlies de fantasia i ciència ficció de Catalunya. Aquesta vegada el punt de trobada és Girona i l'activitat central és una taula rodona i presentació de novetats editorials que tindrà lloc a la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana de la ciutat (pça. Hospital, 6) a les 12 del migdia, concretament a l'Aula B del 1r. pis.
Aquest és el llistat de les presentacions que es duran a terme,... moltes i ben interessants, com podeu veure:
  • Javi Araguz presentarà "La trilogia de El mundo de Komori"
  • Gabriel García de Oro presentarà "Minotauro 2: La Torre del tiempo" / Sèrie Minotauro -2
  • Mercè Masnou presentarà "El Ceptre de Zink" i "El senyor de Zapp"/ sèrie Kadingir 1 i 2 i exposarà l'estat del nou llibre de la saga
  • Òscar M. Pich presentarà "Mimas"
  • Susana Vallejo presentarà "El principio del fín"/ "El principi de la fi" / Sèrie Porta Coeli-3
  • Ramon Mas i Pau presentaran el núm. 1 de la nova revista "Les males herbes"
El tema central de la tertúlia serà l'estat del món editorial de fantasia i CF juvenil a Catalunya, les seves virtuts i misèries.

L'entrada és lliure i oberta a tothom. 1 hora abans, a les 11 del matí, hi ha una trobada prèvia per fer cafès i començar a fer contactes al Bar El Rebost (pça. Pompeu Fabra, 9) al costat mateix de la Casa de Cultura. Després de les presentacions i la taula rodona, la trobada continua amb un dinar al barri del Mercadal de la ciutat. L'assistència al dinar cal reservar-la. Per més detalls podeu connectar amb la gent de les Ter-Cat a través del grup de yahoo:
http://es.groups.yahoo.com/group/Ter_Cat/
Related Posts with Thumbnails