dissabte, 25 de juliol del 2009

Alícia al País de les Meravelles per Tim Burton













Doncs sí. Sona bé, oi? Amb Johnny Depp, és clar, caracteritzat com a Mad Hatter, que jo diria que és símplement un rescat d'imatges rebutjades al seu dia de Willie Wonka i la Fàbrica de Xocolata, amb uns retocs digitals d'última hora i... p'alante!... Tot plegat en 3D, òbviament.
I aquí dalt teniu una il·lustració la mar de guapa que s'ha treballat Bienve Prieto per a celebrar-ho. Cliqueu la imatge per accedir al seu blog, on ens explica tots els detalls i enllaços sobre el tema, i on també trobareu altres il·lustracions inspirades. Per part meva us deixo una selecció de tutubos. Que vagi de gust!




2 comentaris:

Cinderella at Midnight ha dit...

Ya tengo ganas de ver la peli (pero ostras, queda poco menos de un año todavía!!!!).

Mira que he leído el cuento de Lewis Carroll (completito, no la versión Disney) y no me suena lo de la reina blanca (personaje que representa Anne Hathaway). Habrá que repasar la historia antes de ver la peli, para no perder detalle!

Meri Gil ha dit...

Buf… ja se que criticar es molt fàcil però té molt mala pinta això. No està massa crescudeta d’Alícia? I el vestit aquest que porta no seria més per una “Alícia en el país de les titoles”? (ara semblo ma mare jeje). Ara en serio, es veuen uns efectes molt guapos però no suporto en Johnny Deep i pel trailer hi ha més “Johnny Deep” que mai en aquesta peli.

Mira que quan tenia 15-16 anys n’estava ben enamorada pel seu paper a Eduardo Manostigeras. El portava a la carpeta i tot! Ara entenc per què m’agradava tant: el tío quasi no parla en tota la peli. I com que no parla, clar, no sobre actua. Com més gran es fa aquest home pitjor actua, com pot ser? Es més sobre actuat que en Jim Carrey! (i, si es possible, encara fa menys gràcia).

Siusplau Sr. Barton no li doni dialegs al Sr. Johnny Deep... pel bé del cinema. I si no es molt demanar (no se pas qui és o son els directors) no facin més Piratas del Caribe (no vaig resistir més de 10 min de la primera...).

Una salutació i a esperar les crítiques de debó cuan surti la peli (no la meva jeje).

Related Posts with Thumbnails