dilluns, 11 de maig del 2009

ILU.STATION, Festival de la Il·lustració i l'Edició Independent a Barcelona.

Els barris barcelonins de Gràcia, El Born i El Raval acullen, del 14 al 24 de maig, ILUSTATION, el Festival de la Il·lustració i l'Edició Independent: Còmics a dojo, fanzines, tallers per a la mainada, trobades d'autors, exposicions i concerts, componen el menú d'aquesta trobada que posa al descobert el potencial creatiu que bull a Barcelona més enllà del negoci editorial dels còmics i la novel·la gràfica.

El principal centre d'activitat és la Galeria Miscelänea del Raval, on a part de les exposicions, els dies 23 i 24 de maig s'allotja el "Mercadillo" del festival, una gran trobada d'autors i editors, dels quals podem destacar el col·lectiu MISMA, MORSA editorial, el Fanzine LUNETTES, TRAUMA, DKILLERPANDA, BOROBILTXO libros o APA APA COMICS, tot plegat amenitzat amb projeccions, happenings i dj's.
De la resta d'espais destacarem la botiga Duduá, del Born, on té lloc una experiència gràfico musical d'exposicions i intal·lacions que culmina el divendres 22, a les 8 de la tarda, amb el concert d'Abrevadero. i també al Born, UFO Shop & Gallery és la seu del projecte multidisciplinar DKILLERPANDA. Al barri de Gràcia podem destacar els tallers de còmic per a la mainada que organitza Bang Edicions a La casa de los cuentos. O la botiga Gogoko, que acull les activitats del col·lectiu TRAUMA, un dels més actius a la ciutat en la il·lustració d'avantguarda.
Entreu al blog del festival on us podreu descarregar un flyer amb el programa complet de les activitats. També us podeu passar pel seu videocanal a youtube, que també us donarà una bona idea del contingut de les diverses propostes.
Related Posts with Thumbnails