dimarts, 12 de maig del 2009

Ken Games i altres novetats de Diabolo Ediciones per aquest mes de maig

Diabolo Ediciones presenta interessants novetats al 27è Saló del Còmic de Barcelona. Entre elles Como llegue a odiar a mis compañeros de piso, de Meritxell Gil, una simpàtica història que no deixarà indiferent a ningú que hagi viscut alguna vegada a un pis compartit; les noves entregues d'El jove Lovecraft, dels mallorquins Josep Oliver i Bart Torres, així com el quart volum de la revista Cthulú, que es consolida i es supera a si mateixa com un referent inel·ludible als relats en còmic de terror i misteri. A part d'això tampoc podem deixar de destacar Tyrex, l'última creació del veteraníssim Mauro Entrialgo, i el tercer episodi de Jazz Maynard, que ja va triomfar al Saló de l'any passat i ara aclapara un munt de nominacions, en realitat és l'unica obra que opta a les tres categories principals: millor obra, millor guionista i millor dibuixant. El títol d'aquesta nova entrega del personatge d'Ibañez i Raule: Contra viento y marea. Jazz, Teo i Judas es veuen obligats a unir les seves forces per obrir-se camí a una Barcelona assatjada pel crim organitzat.


Però em mereix especial atenció una altra nova joia de Diabolo Ediciones que promet un gran futur: la primera part de la trilogia Ken Games, de José Manuel Robledo i Marcial Toledano, una obra pensada per triomfar al mercat franc-belga i que sens dubte serà una de les més agradables sorpreses del Saló d'aquest any. Ken Games és una enrevesada trama de dobles vides protagonitzada per tres amics que tenen molt poc a veure amb el que aparenten ser. José Robledo i Marcial Toledano, altrament coneguts com Monito Cadaver, es llueixen amb aquest intrigant joc de mentides i secrets que promet una entrada triomfal al mercat internacional. A França el publica Dargaud, aquesta primera entrega es diu Pierre i la trobareu per 15,95 €.

2 comentaris:

Meri Gil ha dit...

Ei, tens un blog molt complert!

Moltes gràcies Octopus! Ostres lo de "Cómo llegué a odiar a mis compañeros de piso", no és un còmic exactament, ejem... es una cosa una mica rara barreja de cómic i text normal.

Gràcies pel comentari. Una salutació,

Meri

Octopus ha dit...

:-) Bé, sí, còmic, tebeu, novel·la gràfica, historieta,... això de les denominacions té tantes possibilitats,... Mira, he substituit l'expressió "simpàtic còmic" per "simpàtica història"... perquè simpàtica ho és... això segur ;-)

Related Posts with Thumbnails